Curs organizat de clovni


Asociaţia Caritas Eparhial Oradea desfăşoară în perioada martie 2009 – august 2009 proiectul Voluntariat şi implicare civică, proiect finanţat de Comisia Europeană prin programul Tineret în Acţiune.
În cadrul proiectului trupa de voluntari clovni - PRIETENI PENTRU UN ZÂMBET desfăşoară un curs de iniţiere pentru 8 tineri care doresc să pătrundă tainele “meseriei” de clovn.
In cadrul cursului au loc 5 întâlniri organizate pe 5 tematici: Abecedarul clovnului, modelat baloane, machiaj, trucuri şi mişcare scenică. Cursul este organizat cu şi pentru clovni, după un plan bine stabilit chiar de aceştia.
Paralel acestui curs au loc repetiţii săptămânale în vederea realizării turneului Clovni - TV LIFE pe care clovnii îl vor susţine în următoarea perioadă. Primul spectacol în cadrul turneului va avea loc între 30-31 mai, în Ucraina, în următoarele săptămâni urmând şi alte spectacole în Zalău, Şimleu, Tăşnad, Valea lui Mihai şi alte localităţi.
Scopul acestor spectacole este de a aduce un zâmbet pe buzele spectatorilor, fie aceştia copii sau adulţi. De asemenea, se urmăreşte promovarea şi dezvoltarea activităţii de clovn ca parte activă a voluntariatului.












Niciun comentariu: